SPORT ÉS PASSZIÓ / Vadászat kategória termékei
Vadásztűznél

, : Vadásztűznél

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

480 p., 14 t.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A könyv nyolc fejezete más-más oldalról mutatja be a hazai vadállományt, a vadászatot és a vadgazdálkodást: a vadtenyésztést és a selejtezést; a különböző állatok - vadlúd és vadkacsa, borz, szarvas, őz, vaddisznó, muflon, róka, zerge stb. - vadászatának fogásait; a hivatásos vadász életét stb. Az egyik fejezet vadászok, vadorzók érdekes és izgalmas eseteivel, a másik humoros történetekkel szórakoztat. Helyet kapott a kutyával való vadászat, számos vadászkutyás történet, és érdekes kutyaportrék, amelyek a vadászat segítésének különböző módjaival is megismertetnek. Először találkozik az olvasó a vadászszokások összefoglalásával, egy csokorra való vadászbabonával, és a vadásznyelv buktatóival. S miután kiderült, hogy a vadászat is változott annyit az utóbbi száz évben, mint a közlekedés, az utolsó fejezet a jövő vadászatából a még tervszerűbb vadgazdálkodásból villant fel néhány képet.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!