VALLÁS / Vallás vegyes kategória termékei
A Kutatás Srí Krsna után. Valóság a Gyönyörű

A Kutatás Srí Krsna után. Valóság a Gyönyörű

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Vallás vegyes Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Sharanagati Könyvek

Terjedelem:

152 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638290382

tartalom:

A távoli kultúrák és ősi filozófiai rendszerek megismerése iránt napjainkban számottevően nőtt az érdeklődés és az igény.
A Kutatás Srí Krsna, a Valóság, a Gyönyörű után című könyv alakjában India egyik legszebb vallásfilozófiáját, a Bhakti-yógát – az ási védikus életbölcsességet – bemutató sorozat első tagját tartja kezében az olvasó. A Bhakti-yóga tanítása rohanó korunk stressztől terhelt, egyre elszemélytelenedettebb embere számára nyújt útmutatást az olyannyira áhított belső béke és harmónia eléréséhez. A Védikus filozófia szerint a mindent átható szépség és szeretet, a végső Igazság, a Legfelsőbb Isteni Személy: Srí Krsna.
A sorozat szerzője, Sríla B.R. Srídhara Deva Goswámi Maharája korunk egyik legjelesebb Véda szakértője és guruja, akinek a Gangesz folyó partján elterülő Áshrámjában számos indiai és európai kutató tanulmányozza a Bhakti-yógát.
A könyv a lélekvándorlásról, a transzcendentális ismeretek elsajátításának útjairól, az örökkévalóság természetéről, a szellemi lélek eredetéről s belső evolúciójáról, valamint a halandóság fölötti tudásról beszél a Védák ősi, ám napjainkban is élő s bárki által gyakorolható tanításai alapján.
A kötet mindazok érdeklődésére számíthat, akik a szépséggel és szeretettel teljes benső életre vágynak és akik választ szeretnének kapni az élet legalapvetőbb kérdéseire: Ki vagyok? Honnan jöttem? Ki Isten? És mi a kapcsolatom Vele?
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!