MEZŐGAZDASÁG / Vízügy kategória termékei
Hálózat karbantartás

, : Hálózat karbantartás

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Közlekedési Dokumentációs Vállalat

Kategóriák:

Vízügy

Sorozat:

Országos Vízügyi Főigazgatóság Kiadványa

Terjedelem:

145 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"E mű célja a vízvezeték- és a csatornahálózatoknál foglalkoztatott dolgozóknak, egyszersmind szakembereknek, gyakorlati tapasztalatok, elméleti vonatkozások, előírások, szabványok, stb. ismertetése útján vezérfonalat adni a szakmai továbbképzésre. A hálózat-fenntartási munkák sok esetben rendkívül bonyolultak, végrehajtásuk kellő gyakorlatot és elméleti felkészültséget igényel. A hálózat-fenntartási munkák szigorú végrehajtása nélkül a vízszolgáltatás és a szennyvizek elvezetése sem lehet tökéletes.
Egyben – úgy véljük – hasznos útmutatást nyújt e mű a gazdaságos és szakszerű létesítés terén is, felhívja a figyelmet a fokozottabb óvatosság, többek közt a forgalom-biztosítás szükségességére, a dolgozók egészségének védelmére, stb.
A mű összeállításánál jelentős részben Ányos András okl. mérnök munkáját vettük át, akinek igen értékes segítségét ezúton is köszönjük."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!