MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Mi mindenre emlékezett Kodály?

: Mi mindenre emlékezett Kodály?

Kiadás:

Miskolc, 2000

Kiadó:

Felsőmagyarország Kiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

133 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639280003

tartalom:

"Kodály Zoltán sokrétű, polihisztori műveltségét és legendás hírű, páratlan emlékezőtehetségét az őt körülvevő világ bámulattal csodálta. Kivételes alakjának ismerői ma is múlhatatlan tisztelettel emlékeznek rendíthetetlen és kitartó, roppant erejű - lehetetlent nem ismerő - gigászi lényére. Nádasi Alfonz Atyát szoros baráti, mélységes lelki és emberi kapcsolat fűzte Kodály Zoltánhoz. Élete végéig görög és latin szakos tanára maradt, mely által a legmagasabb fokig művelhette Mesterünk tudását és ez tette lehetővé, hogy az antik klasszikus irodalmat eredeti nyelven olvashassa, újra és újra magába szívja. A bencés szerzetespap sorsa sok állomásán kísérte végig a már életében klasszikussá ért zeneszerzőt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!