MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
A karmester

A karmester

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

298 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Még a művelt, zenehallgató nagyközönség egy részének is gyakran csupán homályos elképzelései vannak arról, hogy mit is csinál voltaképpen az a frakkos ember, pálcával a kezében, a karmesteri dobogón. Vajon zseniális alkotóművész-e, vagy csupán mesterember, aki érdemtelenül fogadja a lelkes közönség hódolatát? Könyvünk kísérlet, hogy a karmester kissé misztikus, vagy még inkább misztifikált munkáját sokoldalúan, szakmai szempontból is érvényesen bemutassuk a magyar olvasóközönségnek. A szemelvények között szerepelnek történeti áttekintések (a karmesteri munka kezdetétől a mai értelemben vett előadóművészetig), nagy zeneszerzők és dirigensek vallomásai a karmesteri munka elméletéről és gyakorlatáról, valamint jóízű mulatságos históriák. A könyvben közölt szemelvények túlnyomó többsége első ízben jelenik meg magyarul. "

leírás:

A könyv védőborítója szakadt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!