MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
A zene és a hanglemez

: A zene és a hanglemez

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Zene Vegyes művészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

266 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Kibontakozó kulturális életünkben egyre nagyobb a zene jelentősége. A hangversenyekre kibocsátott jegyek már elővételben elfogynak és sok nagy előadóművész produkcióját a zenekedvelők csak lemezek útján ismerhetik meg. Napjainkban sok szóbeszéd hallatszik a lemez és a "magnó" harcáról és az utóbbinak előlegezik a győzelmet. Mi a valóságos helyzet? Akik figyelemmel kísérik hanglemez-kiadásunkat, sok szép hangverseny emlékét idézhetik fel lemezekről. Ezeknek a magnófelvételei már nem keltik azt a benyomást, amelyet a lemezek hallgatása közben érzünk. Könyvünknek nem célja a kérdés fejtegetése. Csak az a szerény törekvésünk, hogy a szűkre szabott keretek közt rendszerezzük a zenei korokat, mestereket és műveiket, és ezzel is segítséget nyújtsunk a lemezek kedvelőinek vásárlásaikhoz. Igyekeztünk számos közkedvelt művet is ismertetni és ezzel könyvünket a hanglemezvásárlók és eladók kis zenei kalauzává tenni. A műben levő illusztrációk, valamint a függelékként beépített kis zenei szótár és a modern lemezgyártás technikája mind az előzőkben ismertetett célokat szolgálja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!