MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Amerikai rapszódia (Gershwin élete)

: Amerikai rapszódia (Gershwin élete)

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

267 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Eredetileg ezt az alcímet szántam a könyvemnek: Gershwin életregénye. Aztán, hogy elmélyedtem a hangjegyek labirintusában, s mind közelebbi ismeretséget kötöttem a csodálatos, tegyük hozzá, hamisítatlan amerikai karrierrel, a nagy nyilvánosságnak szánt publicitás-anyaggal, s azokkal a látszatra jelentéktelen apróságokkal, melyekkel viszont a Gershwin-propaganda egyáltalán nem foglalkozott, miután mindezekkel a nyilvánvaló dolgokkal megismerkedtem, arra a felismerésre jutottam: a valóság érdekesebb a leleménynél, a szerény krónikás szerepe igényesebb a regényírónál, az egyszerű realitás ezúttal izgalmasabb és elragadóbb, mint a fantázia bárminő hőstette. Így lett az életregényből egyszerűen életrajz" - írja Gál György Sándor új könyvéről.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!