MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Bartók Béla levelei

Bartók Béla levelei

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

948 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Kevés izgalmasabb olvasmány képzelhető el Bartók hívei, muzsikájának rajongói számára, mint e levelek. Bennük éppúgy kirajzolódik Bartók emberi portréja, mint a művekben. A minuciózus pontosság, a népdal iránti rajongó szeretet, a tiltakozás minden elnyomás és igazságtalanság ellen - mindez hangot kap a levelekben is. Ebben a kötetben adminisztrációs ügyek, "üzleti" levelek is szerepelnek: hangversenykörutak előkészítése, népdalkiadványokkal kapcsolatos teendők, utazási problémák. Ám ezekben a "száraz" közlésekben is lépten-nyomon ott találjuk Bartók jellemének megnyilvánulásait, egy-egy mondatban benne van a mester gerincessége, segítőkészsége, véleménye korának művészi és politikai kérdéseiről.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!