MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Ferencsik János

Ferencsik János

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

24 p. + ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Ha a magyar zenei élethez - nagyközönséghez és szakmabeliekhez - körkérdést intéznénk: ki a legnépszerűbb magyar muzsikus, alig vitatható, hogy a szavazók döntő többsége Ferencsik János nevét említené. Az Operaházban és a hangversenytermekben, kül- és belföldön előadások, sikeres előadások ezrei fűződnek nevéhez s emellett valóságos apostola a magyar zene ügyének. Ebben az évben ünnepeltük 65. születésnapját és operaházi működésének 45. évfordulóját. Ez alkalomból megjelenő könyvünkben egykori növendékével, Várnai Péterrel beszélgetve mondja el Ferencsik élete történetét, fogalmazza meg emberi-művészi hitvallását, ad tanácsokat - elvieket-gyakorlatiakat - fiatal kollégáinak. Bölcsen, szigorúan, őszintén, humorral, a zene és az emberek megalkuvás nélküli, végtelen szeretetével - úgy, ahogyan a pódiumról évtizedek óta ismerjük. Amit a szöveg mond, vagy ami abból kimaradt, teljessé egészíti a pályáját felölelő képek remek sora. Ennél többet talán csak életeleme, muzsikálása mondhat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!