MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Oboaiskola, zongorakíséret. Gyakorlatok, etűdök, darabok gyűjteménye a zeneiskolák alapfokú osztályai számára

: Oboaiskola, zongorakíséret. Gyakorlatok, etűdök, darabok gyűjteménye a zeneiskolák alapfokú osztályai számára

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Eötvös József Könyvkiadó

Kategóriák:

Zene Tankönyv Könyvkukacok és könyvpillangók

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

92 p.

Méret:

20 x 30 cm

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639316822

tartalom:

"Az összeállítás minden eleme a hangszeres készségfejlesztés és metodikai szempontok figyelembevételével készült. Az egyes metodikai lépések (új hang, zenei-, ritmikai elemek, artikuláció, stb.) - bekeretezett formában kerültek megjelenítésre, s minden új hang esetében sematikus "fogás-ábrák" segítik az előrehaladást. Az új elem már épít a megszerzett készségekre, a megismert hangkészletre, s minden esetben rá, illetve hozzá épül az előzményekhez, így a sorrend megtartása ajánlatos. Fektessünk nagy figyelmet a gyűjteményben szereplő dallamanyag formai, szerkezeti elemzésére is, az azonos, a különböző, a variáns, a kvintváltó dallamfordulatok megfigyelésére és helyes értelmezésére, hisz ez jól megalapozza az egyszerűbb, s majd később az igényesebb előadási darabok memorizálási gyakorlatát. Nagy erénye ezen összeállításnak a fejlődés egyes fokozataihoz hozzárendelt nagyszámú zongorakíséretes előadási darab, mely gyűjtemény igen változatos stilisztikai gazdagságot mutat: reneszánsz madrigál-feldolgozás, barokk táncok, szonátatételek, klasszikus operarészletek, áriák, dalok, romantikus táncok, dalok, népdalfeldolgozá-sok, népdalcsokrok, sőt XX. és XXI. századi világháló oldalakról idézett darabok részletei, feldolgozásai, igényes, színvonalas zongorakísérettel, melyet külön melléklet kiadványban találhat meg az érdeklődő."

Állapot:

hibátlan

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!