MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Schumann. A zeneszerző élete leveleiben

Schumann. A zeneszerző élete leveleiben

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

383 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Robert Schumann, a zenei romantika egyik legragyogóbb alkotója nemcsak zeneszerző, hanem zeneíró, kritikus is volt. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az irodalmi és tudományos értékű zenekritikának a megalapítója. Rövid, küzdelmes és termékeny életében az írás igen fontos szerepet töltött be. Így levelezésének nagyobb része is maradandó érték. Jemnitz Sándor, kiváló zenekritikusunk és zeneszerzőnk éles tekintettel, hivatott kézzel válogatta össze Schumannak azokat a leveleit, amelyek a valóság hitelességével őrzik fejlődésének, munkásságának, örömeinek és szenvedésének fontosabb mozzanatait. Dokumentáris szempontból jelentős jegyzetanyag, Schumann családfája és a főbb életrajzi adatok időrendi jegyzéke egészíti ki az értékes, szépen illusztrált könyvet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!