MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Yehudi Menuhin

: Yehudi Menuhin

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

96 p. 8 t.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Semmiképpen sem szeretném, ha az olvasó összetévesztené az eszményt az eszközökkel. Szeretni a zenét, olyan emberek - tanárok és barátok - között élni, akik művelik, átérzik a zene mély értelmének ihlető erejét, megosztani másokkal a benne rejlő örömet, bánatot, humort és szépséget, a legközvetlenebbül megérteni a nagy zeneszerzőket - ezek a muzsikus igaz örömei. Hadd mondjam meg a magyar olvasóknak: kiváltságos helyzetben vannak, hogy ilyen mélyen muzikális, büszke és szenvedélyes nép fiai lehetnek. Nem minden nemzetnek adatik meg, hogy a legnemesebb zenei ihlet forrására találjon saját zeneszerző kortársainál. Az sem gyakori, hogy a hegedűjáték formai és hangzásbeli szépsége oly bensőséges sajátja legyen egy népnek, mint az Önökének. Ezért zarándokolok én el tisztelettel és rajongással Bartók és Kodály hazájába, és ezért vagyok hálás, hogy a magyar nép engem szívébe fogadott.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!