TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
A különleges élőlény

, : A különleges élőlény

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Népszava Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Antropológia Biológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mi világunk

Terjedelem:

105 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Az ember az evolúció, a törzsfejlődés "csúcsteljesítménye". Biológiai lény, ugyanolyan mechanizmusok működnek benne, akár az állatokban, ám azokhoz viszonyítva új tulajdonságokkal is rendelkezik. De pszichológiai lény is, lelki megnyilvánulásainak alapja szintén az állati létből hozott, bár legfőbb jellemzői a társadalomban való élés következményei. A kötet szerzőinek elsődleges célja, hogy megmutassák, mi is az, ami az emberben csaknem azonos az állatokkal (pl. fejlődés, öregedés), s mi az, amitől "különleges". A biológiai és pszichológiai összefoglalást többnyire konkrét problémák leírásával teszik közérthetővé, feltárják az ember és környezetének kapcsolatát múltban és jelenben, sőt következtetnek a "különleges élőlény" jövőjére, változásaira, amelyek lehetnek előnyösek, de kórosak is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!