MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Borászat

: Borászat

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Borászat-szőlészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

549 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

A borászatot legfelső szinten oktató szerzői gárda kitűnő munkát végzett. Mindent összegyűjtött a borról: históriát; a mai borászati üzem tervezését és berendezését; a szőlő feldolgozását; az erjedés kémiáját; a bor kezelését, tárolását és vizsgálatát; a borkülönlegességek és pezsgők készítését; a bor kereskedelmét és a bor bírálatát. Tulajdonképpen a mű hasonló címmel - tíz éven belül - harmadszor jelenik meg. Az előző kiadásokkal csak címében és néhány fejezetében azonos; ezek adják a szakma alapvető elméletét. Azonban a borászat is - mint minden fejlődő termel ágazat - az utóbbi időben szinte minden részfolyamatában gyorsan és sokat változott! Más lett a borízlés, más fajtájú szőlőket telepítettek. Ebből az is következik, hogy a ma borász szakembere új módon, korszerű gépekkel, magas szintű kémiai tudással képes csak az előtte álló feladatokat megoldani. A legfontosabb ezek közül is: mindig, minden körülmény és adottság mellett - a címkén feltüntetett minőségű és fajtára jellemző bortípust "forgalmazni", mert a fogyasztók keresik a már egyszer kipróbált és megkedvelt jó bort, s észreveszik, ha nem azt kapják! A könyv alapvetően egyetemi szintű tan- és kézikönyv, de a témával ismerkedő, kevésbé képzett szakember is jól hasznosíthatja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!