VALLÁS / Buddhizmus és keleti vallások kategória termékei
Zen levelek. Szung Szán zen mester tanításai a mindennapokról

: Zen levelek. Szung Szán zen mester tanításai a mindennapokról

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Farkas Lőrinc Imre Könyvkiadó

Kategóriák:

Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

209 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637310576

tartalom:

"Szung Szán zen mester tanító levelei a nyugati zen tanítványok mindennapi kérdéseire adnak választ. A zen mester egyszerű és tiszta, mindenki számára érthető, levelei bensőségesek, teli vannak humorral és szeretettel. Az egyik tanítványa így írt neki: "Jelenleg az Atlanta Büntetésvégrehajtó Intézetben vagyok, és szeretnék tanácsot kérni, hogyan gyakoroljam a zent a börtönben." Egy másik tanítványa így panaszkodott levelében: "Három napja új munkahelyre kerültem, ahol három nővel dolgozom együtt egy szűk, ablaktalan szobában. Rendszerint nincs túl sok munkánk, ezért a kolléganőim egész nap a szexről,, a vágyakról és a dühről beszélnek, a rádióban pedig megállás nélkül szólnak a szerelemről és a szenvedésről szóló dalok... Mit tegyek ebben a helyzetben?" Olykor megrendítő leveleket kapott: "Múlt hónapban a húgom, Pam meghalt... Nem tudom visszatartani a könnyeimet, miközben erről írok,.. Nagyon szerettem őt... Mit tehetek érte?" Máskor a tanítványok személyes problémáikkal fordultak hozzá tanácsért: "A többiek nagyon furcsának tartanak, mert nem tudok rendesen viselkedni, és különleges bánásmódra vágyok. Tudom, ez nem szép másokkal szemben. Nem akarok így viselkedni, de mit tegyek, ha egyszer nem tudok uralkodni magamon?" És hogy mit válaszolt a zen mester? A könyvből kiderül..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!