VALLÁS / Buddhizmus és keleti vallások kategória termékei
Zen szellem, a kezdő szellem

: Zen szellem, a kezdő szellem

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Filosz Kiadó

Kategóriák:

Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632029372

tartalom:

A zen gyakorlás hozzáállásáról szól a könyv minden sora. Fejezeteiben közvetve vagy közvetlenül arról beszél, hogyan tarthatjuk fenn ezt az attitűdöt a meditációnkban és a mindennapi életünkben egyaránt. Osi módja ez a tanításnak, amely egyszerű és erőteljes nyelven szól, példáit pedig az élet adja. Ez a könyv, amely ma már a zen klasszikusok sorába emelkedett, sunrjú szuzuki zen mester los altos-i és kaliforniai beszédeiből született. Meditációs gyakorlataik végeztével válaszolt az emberek kérdéseire, bátorította őket a zen gyakorlásában, és segített nekik, midőn életük mindennapi problémáira keresték a megoldást. A könyv minden oldala örömmel és egyszerűséggel lélegzik; különös atmoszférája egy szabad életet lát és láttat. Szuzuki rósi szerint : „az élet önmaga varázslata." ez az érzés áthatja az egész könyvet. Amikor figyelmesen olvassuk a szöveget, ugyanaz az állítás vagy gondolatsor egyszerre nyilvánvaló és egyszerű, homályos, zavarba ejtő és megvilágosító. Ez valóban az intenzív, mély és örömteli elmélkedés könyve.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!