ANTIK-VARIA / Első kiadás kategória termékei

: Az eltűnt idő nyomában II. kötet. Bimbózó lányok árnyékában. I-IV.

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Grill Károly Könyvkiadóvállalata

Kategóriák:

Első kiadás Francia irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

190, 192, 191, 200 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Hol hagytuk el? A Champs-Elysées-n, ahol a gyermek Proust és a kis Gilbert Swann szerelemének voltunk tanúi. A nagy regény második sorozata, a Bimbódzó lányok négy új kötete ott folytatja, ahol Swann abbamaradt, a Champs-Elysées-n, amely Swann feleségének, Odett-nek, egy új, egy nagyvilági, sőt sznob Odett-nek állandó sétahelye, légköre, második, tágabb, népiesebb szalonja lesz. [...] Proust ezzel a regényével vált híressé, annál is inkább, mert ezzel nyerte el nagy viták és csatározások után a Goncourt-díjat s ezzel vált a Nouvelle Revue Francaise s a háború utáni új francia irodalom egyik vezérévé. Sokan a Bibózó lányokat tartják valamennyi sorozat legszebbjének, mivel a prousti költészet itt, Balbeo-ben, a tengerrel és a fiatal lányokkal szemben, bontakozik ki legteljesebb s írója itt éri el teremtő víziójának legmagasabb csúcsát."

leírás:

Az első magyar kiadás.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!