MEZŐGAZDASÁG / Erdészet kategória termékei
Erdő-fa hasznosítás Magyarországon

Erdő-fa hasznosítás Magyarországon

Szerkesztő:

Kiadás:

Sopron, 2005

Kiadó:

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Kategóriák:

Erdészet Gazdaság vegyes Ipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

390 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A jelen kötetben a szerzők arra vállalkoztak, hogy a hazai erdészet és faipar történetének eddigi legnagyobb kutatási vállalkozásának eredményeiről adjanak számot. A Nemzeti Kutatás Fejlesztési Programok keretében a projekt középpontjában az erdők gazdasági funkciójához kapcsolódóan a fatermesztés és a fafeldolgozás fejlesztése állott. Örömmel számolhatok be arról, hogy a projekt az alábbiakban részletezett területeken jelentős új tudományos és gyakorlati eredményeket hozott. Akkor lennénk azonban nyugodtak, ha az emberiség végre ismét felismerné, hogy a legfontosabb környezetbarát nyersanyaga az újratermelhető faanyag. Tehát az "erdő-fa" termesztés és hasznosítás fejlesztése alapvető nemzetgazdasági érdekünk. Néhány alapkutatási eredmény hasznosan segítette a gyakorlathoz kapcsolódó alkalmazott kutatásokat és fejlesztéseket. Jelentős értéket képviselnek a minőségi erdőgazdálkodás fejlesztésére kidolgozott Új erdőművelési eljárások és a tervezett erdőtelepítési program megalapozását célzó eredmények is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!