MŰVÉSZET / Film kategória termékei
A magyar film története

: A magyar film története

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Anno Kiadó

Kategóriák:

Film

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

198 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633754542

tartalom:

"A mozgókép, a francia Lumiére-fivérek találmánya hamar eljutott Magyarországra. Mint közismert, 1895. december 28-dikán kezdődtek az első nyilvános vetítések a párizsi Grand Caféban (ez a születésnap dátuma), s utána mi is hamar megcsodálhattuk a technikai szenzációt. 1896. április 15-dikén a Fényképészeti Értesítő hírt adott a francia fővárosban zajló előadásokról. [...] Április végén - ne felejtsük el: a millenium évében vagyunk, az ünnep fényét a szervezők minden elképzelhető látványossággal igyekeznek emelni - a budapesti Nagymező utca 17. szám alatti Somossy mulató kávéházi télikertjében délelőtt 10 órjától estig folytatólagos előadásokra kerül sor."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!