TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Anyagszerkezettan és anyagvizsgálat

: Anyagszerkezettan és anyagvizsgálat

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

429 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

Dr. Gillemot László egyetemi tanár, akadémikus Anyagszerkezettan és anyagvizsgálat című munkája a szerző 1951-ben Metallográfia címen megjelent tankönyvének továbbfejlesztése, a fémek szerkezetének fizikai eljárásokkal való vizsgálatát tárgyalja. A könyv a gépészmérnökhallgatók számára készült, és anyagának terjedelmében és mélységében is a mérnökképzés követelményeihez igazodik. Anyagának összeállítása és tárgyalási módja elsősorban az oktatási reform célkitűzéseinek felel meg: olyan korszerű ismereteket tartalmaz, amelyeket az oktatásban részesülő szakember még hosszú időn át mint korszerű ismeretet használhat fel tevékenységében. De emellett a tudomány olyan területeit is feldolgozza az ismétlődő igénybevételekről, az állapottényezők befolyásáról és a hibakereső anyagvizsgálatokról szóló fejezetekben, amelyeket eddig még szakcikkek sem ismertettek magyar nyelven - s így nemcsak az egyetemi hallgatók, de a gyakorló mérnökök számára is fontos és szükséges új ismereteket tartalmaz.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!