GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Településfejlesztés és infrastruktúra

: Településfejlesztés és infrastruktúra

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631011321

tartalom:

"A településpolitika és településfejlesztés kérdései napjainkban széles körű érdeklődésre tarthatnak számot. A társadalom nagyfokú érzékenységet tanúsít településeink sorsa, a fejlődésükben megnyilvánuló hiányosságok; hibák iránt gazdasági építőmunka megváltozott feltételei új megvilágításba helyezték a településfejlesztés kérdéseit, ugyanakkor településeink hatalmas anyagi értéket jelentenek. A gazdaság fejlesztése nem nélkülözheti azokat az adottságokat, feltételeket amelyet a települések nyújtanak a termelés, a gazdálkodás számára. Településeink fejlődésében új szakasz kezdődik. A társadalmi-gazdasági feltételek változásával lényegesen módosulnak irányítás feladatai. Új követelmények fogalmazódnak meg a települések fejlesztésével szemben, s a településfejlesztés korábbi gyakorlata alapos kritikai elemzésre szorul. Ennek során újra kell értékelni a településfejlesztés irányításának eszközrendszerét, s alkalmassá kell tenni azt az új településpolitikai-településfejlesztési magatartás közvetítésére. A könyv képet ad településeink mai helyzetéről, a településfejlesztés irányításának intézményrendszeréről, s felvázolja a települések fejlődésének várható tendenciáit, a fejlesztés legfontosabb tennivalóit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!