MŰSZAKI / Informatika kategória termékei
NC alkalmazási kézikönyv

: NC alkalmazási kézikönyv

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Informatika Gépészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

451 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Az NC technika bevezetése és hatékony alkalmazása sokoldalú előkészítő munkát igényel, kezdve a programozó technológusok, karbantartók, termelésirányítók kiképzésétől, egészen a vezetők szemléletének megváltoztatásáig. Az elmúlt tíz év alatt az NC technika alkalmazói már sok pozitív és negatív tapasztalatot szereztek, ezek ismerete nagy segítséget nyújthat azoknak is, akik, már hosszabb-rövidebb idő óta egy vagy több NC gépet üzemeltetnek és e berendezéseket hatékonyabban szeretnék működtetni. E feladatok megoldásához kívánunk a szakembereknek segítséget nyújtani a Leslie, W.H.P. szerkesztésében most magyar nyelven is megjelenő NC alkalmazási kézikönyvvel. A könyv felhasználhatósági köre messze túlterjed a szűk értelemben vett gépgyártástechnólgia területén, amit a következők bizonyítanak: az NC technika megszületésétől kezdve összefügg a digitális elektronikus számítógéppel, és nélkülözhetetlen része az integrál gyártórendszereknek, amelyek ma a kis- és középsorozatú gépgyártásban a fejlődés fő irányát képezik.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!