TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
A német irodalom története

: A német irodalom története

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Német irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

960 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632817680

tartalom:

A szerző, aki évtizedekig volt a szegedi József Attila Tudományegyetem német tanszékek professzora, a német irodalom legkiválóbb ismerői közé tartozik, nemcsak hazánkban, hanem a német nyelvterületen is. Könyve, amely másfél évtizede jelent meg első kiadásban, egy szuverén tudósi életmű máig - és még sokáig - érvényes szintézis, amelyhez hasonló színvonalú német irodalomtörténet nemcsak nálunk nem akad, hanem a világ szakirodalmában is alig. Halász Előd most kibővítve és kiegészítve adja közzé újból nagyszabású művét: az 1945 utáni német nyelvű irodalmat, amely az első kiadásban csak rövid kitekintés formájában szerepelt, most jelentőségének megfelelően bőven és a tőle megszokott, lenyűgöző tájékozottsággal tárgyalja; az arányok módosultak a legújabb kori irodalom javára, anélkül hogy a régi irodalom bemutatása kárt szenvedett volna.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!