TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Párizs varázsa

: Párizs varázsa

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

478 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Anatole France, Romain Rolland, Giono, Aragon, Sartre, Simone de Beauvoir, Beckett, Queneau, Marcel Ayme, Boris Vian, Robbe-Grillet, Le Clézio: századunk francia irodalmi életének kaleidoszkópja kavarog és szerveződik rendbe Bajomi Lázár Endre esszékötetében. Tanulmányai egy-egy immár klasszikusnak tekintett vagy nagyon is vitatott életmű problémáit tárgyalják; nem elvont elemzések révén közelíti meg a forrongó, változó-alakuló francia irodalom kérdéseit, hanem színesen, élményszerűen, sok teret szentelve az írók és művészek egyéniségének, a mozgalmak, irányzatok jellegének. Sort kerít a legújabb áramlatok, a nemrég feltűnt írók és művek ismertetésére is; tanulmánykötete így szerves folytatása A mai francia irodalom kistükre című nagysikerű munkájának. A kötetet a szerző párizsi naplójegyzetei, a színházzal, filmmel, festészettel, a francia argot-val, a magyar művek franciaországi fogadtatásával foglalkozó írásai egészítik ki."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!