MŰVÉSZET / Képzőművészet kategória termékei
A képzőművészeti giccs

: A képzőművészeti giccs

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Képzőművészet Művészettörténet Esztétika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Gondolattár

Terjedelem:

131 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Giccses irodalmi termékekről, a könnyzacskókra spekuláló, rózsás happy enddel végződő filmgiccsekről sokelgondolkoztató elemzést olvashatunk szinte nap mint nap a sajtó hasábjain. A képzőművészeti giccsről főleg csak azt tudjuk, hogy "kispolgári maradvány" s hogy a közízlés javításával kell ellene küzdeni. De miről is lehet hát felismerni a képzőművészeti giccset, kik és miért készítik napjainkban is a giccses festményeket, kik és miért fogadják örömmel, vásárolják szívesen, esetleg teljes gyanútlansággal a nem is mindig kontár festő giccses művét? Erről szól Balogh András festőművész és művészettörténész kis tanulmánya. A szerző vívódó alkotóművész és lelkes tanár, aki most a giccs lényegének megértetésével szeretné növelni az igazi művészet rajongóinak táborát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!