TÖRTÉNELEM / Kommunizmus kategória termékei
Egy elmaradt vita helyett

: Egy elmaradt vita helyett

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Gyorsuló idő

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A francia olvasók, akik szeretnék megismerni a szocalizmus világát, érdeklődéssel fogják olvasni a Magyar Szocialista Munkáspárt egyik vezetőjének Jacques De Bonis-val folytatott beszélgetéssorozatát. E könyv az Aczél György és Alain Peyrefitte közötti vita, az "Egyenlő fegyverekkel" c. televízióműsor tervéből született, mely a francia miniszter meghátrálása miatt meghiúsult. Aczél György személyisége és kifejezésmódja, melyben olyan jellegzetesen, mondhatnám, magyar módra vegyül a klasszikus és a nép kultúra s a politikai valóságérzék, bizonyára nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az eszmecsere széles körű érdeklődést keltsen. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy a könyv a szocializmus mindennapjainak jól sikerült bemutatása és magyarázata.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!