GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Veszélyes hulladékok

Veszélyes hulladékok

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Környezetvédelem

Terjedelem:

302 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631058522

tartalom:

˝A könyv a hazai szakirodalomban elsőnek foglalkozik részletesen a környezetvédelem egyik legégetőbb gondjával, a veszélyes hulladékok kezelésével. Aktualitását növeli az a körülmény, hogy a veszélyes hulladékok jogi szabályozását követően jelenleg realizálódnak a hulladékok ártalmatlanításának műszaki-szervezeti feltételei. A könyv ismerteti a veszélyes hulladékok okozta környezeti ártalmakat. Segít állást foglalni olyan alapvető, bonyolult, összetett kérdésekben, mint a veszélyes hulladékok fogalma, vizsgálati és minősítési kérdései. Foglalkozik a hulladékok munkahelyi gyűjtésével, közúti, vasúti szállításával. Részletesen tárgyalja a veszélyes hulladékok feldolgozási eljárásait, az ehhez szükséges berendezéseket. Módszereket ismertet a hulladékok elhelyezésére, kiválasztására, a tárolóhelyek létesítésére és biztonságos üzemeltetésére. Részletes leírását adja a népgazdaság különféle területein a vegyiparban, a kohászatban, a felületkezelés során, a bőr-, textil-, élelmiszeriparban, az atomenergia békés felhasználása során, a mezőgazdaságban, az egészségügyi intézetekben keletkező hulladékok tulajdonságainak, ártalmatlanítási módjainak. Foglalkozik a veszélyes hulladékok kezelésére vonatkozó fontosabb jogszabályok ismertetésével, értelmezésével.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!