SZÉPIRODALOM / Krimi kategória termékei
Átverés I-II. kötet

: Átverés I-II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

I.P.C. Könyvek

Kategóriák:

Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

410 p., 412 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A regény hőse egy mesterkém: a Nagy Átverő, azaz a brit titkosszolgálat dezinformációs főnöke. Ez a könyv néhány éve meg sem jelenhetett volna magyarul - nemcsak azért, mert még meg sem született, hanem mert föllebbenti a fátylat a Vasfüggönyön keresztül folytatott kémháborúról, kémelhárítási és kémelhárítás-elhárítási manőverekről, melyekből persze a KGB is kivette a részét. Négyszer táncol borotvaélen a Nagy Átverő, és négyszer oldja meg úgy az akciót, ahogy senki másnak nem jutott volna eszébe. Aztán vége (de csakugyan vége-e?) a hidegháborúnak, a mór mehet, hogy átadja helyét a kémholdaknak és elemző komputereknek, "akik" tán nagyon okosak, ám biztosan nem fognak rendelkeni a Nagy Átverő elképesztő dörzsöltségével.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!