SZÉPIRODALOM / Krimi kategória termékei
Halhatatlan játszma

: Halhatatlan játszma

Kiadás:

Kecskemét, 2006

Kiadó:

Vagabund Kiadó

Kategóriák:

Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

208 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639685011

tartalom:

Krisztus után 642, Arábia, Damaszkus. I. Omár, Mohamed próféta hithű követője, alig egy évtized alatt sosem remélt magaságokba emelte az arab birodalmat. Meghódította a mesés keletet, elfoglalta Egyiptomot és nyugatról már Bizánc határait támadta. A véreskezű hadvezér dicsősége fényesen ragyogott, s csak legbelsőbb tanácsadói ismerték a titkot, hogy miféle méltely fékelyezte az uralkodó lelkét. A hazugság és csalárdság mindent átszövő birodalmában - ahol a kényes kérdéseket mérgekkel és tőrrel intézték el -, az örök létre kényszerült gróf élete legnehezebb csatája előtt áll. Miközben sakkjátszmáját vívja életre-haálra a mindenható uralkodóval, újabb és újabb ittkokról hull le a lepel... Már nem csupán egyetlen ország, vagy nép sorsa forog kockán, a harcot olyan nem evilági erők is befolyásolják, melyek kihatással lesznek nemcsak a jelenre, hanem évezredeken át az emberiség jövőjére is. Ahogy az ördögi játszma a végkifejletéhez közeledik, úgy lesz mindinkább elkerülhetetlen, hogy a természetfeletti erők a maguk rettenetes valójában mutassák meg magukat a világnak. A jó és rossz harcában ezúttal egyedül csak az győzhet, aki képes arra, hogy hamarabb szánja el magát a visszafordíthatatlan lépésre...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!