SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Krasznabecsi háború

: Krasznabecsi háború

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Magyar Könyvbarátok

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Cserkészmozgalom Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

181 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Drága jó idő volt, szinte kenyérre lehetett volna kenni. Pompás júliusi naphajlat. Krasznabecs városka valósággal aranyporban fürdött. Aranyporban, mely valójában nem volt egyéb, mint az úttest felvert szemete, homokja s igazán nem tehetett róla, hogy az áldozó nap sugarai aranyosra festették…
De hogy egy percig se legyen kétséges, hogy a világ melyik zúgában van ez a Krasznabecs, hát megmondom: a Tisza – Kraszna szögében. Egypár kőhajításnyival feljebb a Tur torkolatától. Még alföldön, de a muzsaji, beregszászi hegyek már odakéklenek. Maga Krasznabecs? … Olyan sem falu, sem város. A piacot itt-ott emeletes ház is szegélyezi, de az utcácskák már bizony csak szerény falusi házikók között futnak. A piacon legszembeötlőbb a patika épülete. Nem azért, mintha valami stílusos építmény volna, hanem mert kiugrójával valóságosan nekikönyököl a járdának s arra kényszeríti, hogy kerülje meg. Hogy honnan a helység türelme ezzel a rendbontással szemben?… Csak oda kell pillantani a kiugróra s mindjárt megérti az ember: szinte nyüzsögnek rajta. Mégpedig nem akárkik, hanem a város legeleje."

leírás:

A szennylapján csúnya tita-firka.

Állapot:

közepes

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!