TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A magyar és a román történettudomány negyedszázados fejlődése. A magyar-román történész vegyes bizottság ülésének anyaga/Budapest 1971. június 1-5

A magyar és a román történettudomány negyedszázados fejlődése. A magyar-román történész vegyes bizottság ülésének anyaga/Budapest 1971. június 1-5

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Románia története

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

109 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630500515

tartalom:

Az 1970. július 3-án Bukarestben megalakult Magyar-Román Történész Vegyes Bizottság 1971. június 1-5-i ülésén megállapodott arra vonatkozólag, hogy a bizottság üléseinek anyagát Magyarországon és Romániában magyar, illetve román nyelven egyidejűleg megjelentetik. Ezzel alkalmat teremtenek a két ország szakembereinek, illetve szakmai közvéleményének ahhoz, hogy a közös problémák megoldásán fáradozó Vegyes Bizottság tudományos tevékenységének eredményeivel közelebbről és érdemi módon megismerkedhessék. Jelen kötetünkben az első tudományos ülésszak anyagát, a magyarországi és romániai történetírás negyedszázados fejlődéséről szóló beszámolókat adjuk közre. A történettudomány csaknem minden területét felölelő áttekintéseket mindkét részről bibliográfia egészíti ki, mely értékes útbaigazítást nyújthat magyar és román szakembereknek.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!