TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A Magyar Front

A Magyar Front

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Második világháború

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

330 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630924072

tartalom:

"Nyolcvankilenc dokumentum s harminckét fénykép és fotókópia hívja életre történelmünk egy tragikus korszakát. 1941 nyarától 1944 karácsonyáig követheti nyomon az Olvasó azt az ideológiai és nagyon is gyakorlati munkát, amelyet az antifasiszta és demokratikus erők fejtettek ki, s amely áldozatos munkából tekintélyes részt vállalt az 1944 júniusában megalakult Magyar Front, a független, demokratikus és szabad Magyarországért, az azonnali különbékéért és a németekkel való szembefordulásért küzdő haladó erők frontja. A Kommunisták Magyarországi Pártja, a Békepárt, majd újra a Kommunista Párt Hitler-ellenes nemzeti összefogást előkészítő és szervező tevékenységének bemutatásával teszik teljesebbé a korképet a kötet összeállítói: Kállai Gyula, Pintér István és Sipos Attila."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!