TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Az angyal válaszol

Az angyal válaszol

Szerkesztő:

Fordító:

Kiadás:

Győr,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Második világháború Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

422 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963500549

tartalom:

˝A második világháború mindent elborító hazugsága és embertelensége közepette négy fiatal művész szomjasan keresi az igazat, az élet értelmét, a maga helyét. Váratlanul egy új, eddig soha nem ismert, fénnyel telített erő jelenlétét érzik. Ez az erő új utat mutat a lehető legtágabb horizonton, amely mégis a legszűkebb, a szív horizontján. Az új úton elindult szereplők, a szigort sem nélkülöző átalakulási folyamatban, fokról-fokra megismerik az élet vágyva keresett értelmét, az ember helyét a földön, akinek feladata, hogy a szellem és anyag között támadt űrt áthidalja. A szellemi és anyagi lét összekapcsolódásának ez a dokumentuma egy új evolúciós korszak ritmusát közvetíti. Ennek átélése ma már mindenki számára természetes lehetőség, amelyről a világ különböző tájain élő olvasók levelei tanúskodnak.˝

leírás:

A könyvtest megtört.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!