TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Esküszöm, hogy hű leszek

: Esküszöm, hogy hű leszek

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Hálózat Kft.

Kategóriák:

Második világháború

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

158 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Vitéz Kiss László élettörténete. "Kánikulai forró napsütésben vágtázva közeledtünk az utolsó akadályhoz, a Rákos patakhoz. Ez inkább árok, két-három méter széles, sekély víz, két oldalán kisebb töltéssel. Ezt egyből átugrani nem lehet, mászatni kell. De a Duda - talán érezte, hogy hazafelé tartunk -, meglátva a töltést, húzni kezdett az akadályra. Hiába próbáltam visszatartani (elég kemény szája volt), végül ráhagytam a kantárszárat: "menj bolond, úgysem tudod átugrani." Hát ment nagy irammal és ugrott, egy ugrással a töltésen át a víz közepébe és azzal a lendülettel a másik partra fel. A túlsó oldalon volt egy riporter, az filmezte az esetet. Meg is jelent egy fotó a Pesti Hírlap heti képes mellékletében ezzel a jelenettel. Az Országos Tiszti Kaszinó mozijában pedig bemutatták azt a filmet, amely a verseny folyamán készült, s benne az én szereplésemet is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!