TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
The Times Atlasz. Második világháború

The Times Atlasz. Második világháború

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Második világháború Egyetemes történelem Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

The Times Atlasz

Terjedelem:

252 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630568837

tartalom:

"A második világháború szinte az egész Földre kiterjedt, egyetlen lakott kontinens sem maradt érintetlenül a harcoktól. A Szovjetunió és az Egyesült Államok, Németország, Japán, Nagy-Britannia, Kína, Olaszország, Franciaország és számtalan más nemzet hadserege, hadiflottája és légiereje vett részt a legkülönbözőbb hadműveletekben. Addig soha nem látott méretű katonai összecsapások folytak a különböző szárazföldi és tengeri hadszíntereken, valamint a levegőben. Számtalan új pusztító fegyvert fejlesztettek ki és vetettek be a harcok során, aminek következtében a veszteségek emberéletben és anyagi javakban szinte felmérhetetlenek voltak. Becslések szerint a háború áldozatainak száma meghaladta az 50 milliót. Bár a kötet elsősorban a háború katonai eseményeire, a frontokon zajló hadműveletekre koncentrál, nem maradnak ki a hadiipart bemutató értékelések és a diplomácia frontján lejátszódó események sem. A kötet foglalkozik a háború gazdasági, politikai és stratégiai hátterének kérdéseivel és az egész világot sújtó következményeivel is."

leírás:

Mérete: 26 × 36 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!