TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Titkos diplomácia 1944-1945 (Ribbentrop-Wolff-Himmler-Dönitz utolsó diplomáciai próbálkozásai a totális vereség elkerülésére)

: Titkos diplomácia 1944-1945 (Ribbentrop-Wolff-Himmler-Dönitz utolsó diplomáciai próbálkozásai a totális vereség elkerülésére)

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Második világháború Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Népszerű történelem

Terjedelem:

167 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Mi volt a Hitler elleni merénylet szervezőinek szándéka és célja? Milyen illúziók táplálták az ardenneki német támadást a második világháború utolsó szakaszában? Mi volt a Ribbentrop-memorandum lényege? Mi vol a Wolff-misszió és a Himmler-Bernadotte-tárgyalások hátterében? - Ezek az izgalmas kérdések szerepelnek e könyv lapjain. Képhet kaphatunk a náci vezérkar 1944 végi, 1945 eleji igen intenzív diplomáciai tárgyalásairól, s nem marad el Dönitz "kormányfő" 23 napos diplomáciai manővereinek felidézése sem.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!