ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
A legújabb kori magyar pénzek. 1892 - 1981

: A legújabb kori magyar pénzek. 1892 - 1981

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar történelem Numizmatika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631315282

tartalom:

A szerző a XX. század magyar valutarendszereinek papír- és fémpénzeivel kapcsolatos ismeretanyagot gyűjtötte össze és adja itt közre. Bár ezeket a pénzeket sokan gyűjtik, mégis az egyes darabok tervezőit, a kibocsátásukat vagy a forgalomból való kivonásukat szükségessé tevő körülményeket, valamint az azt elrendelő törvényeket, rendeleteket, utasításokat, nemkülönben a pénzek lehetséges változatait már csak kevesen ismerik. Ezeket az adatokat találhatjuk meg ebben a munkában, kiegészítve a pénzdarabok súlyát, méretét és ötvözetét meghatározó paraméterekkel. Az egyes valutarendszereket pénztörténeti összefoglalás vezeti be, majd ez után következik a katalógus rész, amelyben az egyes pénzdaraboknak a lehetőségszerint részletekbe menő ismertetését találhatjuk. Tehát a századunk három magyar valutarendszerének mind a pénztörténetét, mind pedig a részletes "corpus"-át megtalálhatja e munkában az olvasó.

leírás:

Dedikált példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!