/ Napi ajánlatunk kategória termékei
Vajastésztából készített termékek előállítása

: Vajastésztából készített termékek előállítása

Kiadás:

Budapest, 1954

Kiadó:

Élelmiszeripari és Begyűjtési Könyv- és Lapkiadó Vállalat

Kategóriák:

Élelmiszeripar

Terjedelem:

143 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A vajastermékeket előállító sütőipari dolgozók ismereteinek bővítése céljából ebben a könyvben röviden vázoljuk a termékek előállításának módszereit és csoportosítását.
A változatos vajastermékeket különböző minőségű búzalisztekből sütik és az anyagnormában előírt mennyiségű járulékos anyagokkal (cukor, vaj, tojás stb.) ízesítik.
A termékféleségek főként a tésztához adott járulékos anyagok (cukor, vaj, tojás stb.) mennyiségében, valamint a tésztakészítés, sütés módjában és a készítmény formálásában különböznek egymástól.
A vajaskészítményeket a járulékos anyagok mennyisége alpján három csoportba lehet osztani. Ezek: egyszerű vajastésztákból készített termékek, jobb minőségű, vajastermékek és kiváló minőségű vajastermékek.
Az első csoportba soroltuk azokat a készítményeket, amelyekben a járulékos anyag mennyisége a liszt súlyának 15 százalékát nem haladja meg. A második csoportba, a „jobb minőségű vajastermékek csoportjába soroltuk azokat a készítményeket, amelyekben a járulékos anyag a liszt súlyának 15-50 százalékát teszi ki. A harmadik csoportba, a „Kiváló minőségű vajastermékek” csoportjába soroltunk minden egyéb vajas készítményféleséget.

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

2 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!