TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Hogyan rajzoljunk erdei állatokat?

: Hogyan rajzoljunk erdei állatokat?

Kiadás:

h. n., 1994

Kiadó:

Venezia Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

fűzött

ISBN:

963771040x

tartalom:

"Minden gyerek tud kört, négyszöget és háromszöget rajzolni... Éppen ezért oroszlánt, mókust és bárányt is tud rajzolni! Módszerünk könnyű és szórakoztató. Olyan technikát és formakészletet ad a gyerek kezébe, amelyet minden rajzoló használ. A kompozíció geometriai formák összekapcsolásával jön létre, amelyek megteremtik a mélység és a felület egységét. Aztán már néhány egyenes, görbe vagy hullámos vonallal kialakítható a végleges forma. Néhány ceruzavonás, és már elő is bújik az oroszlán, a mókus vagy a bárány. Egy kis színezés, és kész a szép kép. Ez a módszer bevezet a rajztechnikába, és megismertet a kompozíció, az arányok, a mélység és a vonal elemi tulajdonságaival. Egyszerűsége ugyanakkor biztosítja, hogy mindvégig a rajzolás öröme marad a legfontosabb."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!