TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Az értékelés és osztályozás korszerűsítésének kérdései

: Az értékelés és osztályozás korszerűsítésének kérdései

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

155 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630523531

tartalom:

"Az értékelés és osztályozás témája mindenkor fontos kérdése volt a pedagógiának, ma pedig kiváltképpen aktuálissá vált. Ezt az a körülmény is magyarázza, hogy új társadalmi viszonyok között, új társadalmi igények korrelációjában, új fejlődési periódusban és az értékelés új lehetőségeinek perspektíváiban merülnek fel korszerűsítésének módozatai. A szerző munkájában ezt az időszerű és a közoktatásügy szempontjából rendkívül aktuális kérdést tette konkrét vizsgálatok tárgyává; olyan kérdést, mely az 1972. évi oktatásügyi párthatározatnak megfelelően is a pedagógiai kutatás fő vonalába tartozik. Veszprémi László sokévi kutatás eredményeit foglalja össze, áttekinti az iskolai osztályozás történetét, és bemutatja a probléma felvetődését világszerte. Taglalja a helyesnek elismert értékelés, osztályozás ismérveit, részletesen tárgyalja a tanulók, a pedagógusok és szülők elvárásait a tanulmányi teljesítmény értékelésével kapcsolatban. A munka a gyakorló pedagógusok széles táborának érdeklődésére tarthat számot."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!