TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Bevezetés az egész napos nevelésbe. (Napközi - iskolaotthon - klubnapközi)

: Bevezetés az egész napos nevelésbe. (Napközi - iskolaotthon - klubnapközi)

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

171 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631777715

tartalom:

"A 12 éves P. János azt kérte karácsonyra, hogy napközis lehessen. "Elkapta" annak a napközis csoportnak a vonzása, amelyben osztálytársai éltek... A szerző arra tesz kísérletet, hogy bevezesse az olvasót azokba a módszerekbe, amelyekkel az ilyen csoportélet napköziben, iskola-otthonban, klubnapköziben megteremthető. A könyv felvázolja az egész napjukat iskolában töltő gyerekek számára kívánatos tárgyi környezetet, napirendet; tanulásuk, szabad idejük irányításának kedvező módszereit - a napközi, iskolaotthon, klubnapközi sajátosságait -, elsősorban mégis azokról a kapcsolatokról szól, amelyek a gyerekek és a nevelők számára biztonságot nyújtó társas életet létrehozzák. A szerző kísérletet tesz a neveléslélektan és a szociológia néhány eredményének gyakorlati alkalmazására is. Így e könyv nemcsak az egész napos nevelésben dolgozók, hanem minden olyan pedagógus érdeklődésére számot tarthat, akinek alapélménye a gyerekekkel, gyerekcsoportokkal való kapcsolat, s akit az elmélet gyakorlatra váltása foglalkoztat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!