TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Egyetem-begyetem. Tractus psychologico illogicus

: Egyetem-begyetem. Tractus psychologico illogicus

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Tertia

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

143 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638512903

tartalom:

˝Az írás szereplői nem kitalált személyek. Minden hasonlóság élő személyekhez gonosz szándékosság műve, nem a véletlené. Jobb, ha előre megmondom és nem élek az óvatos hazugsággal. Véletlen nincs, az képtelenség. A mintavétel ugyanis a mérés egyik formája, objektív kategória, az értékelés viszont szubjektív. Azt tanácsolom, hogy szíveskedjenek körül- és magukba nézni. Legjobb, ha rögtön az elején kifejtem, hogy a "személy" ebben a gondolatmenetben nem "Valaki", hanem "Valami". Ennyi jellemvonás egy személyben nem is férne el, amennyit itt összehordtam, ezért mindig, amikor "Elsőről" van szó, "Első jelenséget" kell alatta érteni. Éppen ezért a jelen írás nem akar és nem is tud sérteni. Mindezek ellenére belátom, hogy a könyvem nem nagyon illedelmes. Vannak könyvek, amelyekre majdnem mindenki hivatkozik úgy, hogy mások véleményét idézi, ennek ellenére kevesen olvassák el. Vannak olyanok, amelyeket sokan elolvasnak, főként kortársak, és azután eldugják, mert nincs mit mondani róluk. Vannak aztán túl okos könyvek, amelyeket sokan forgatnak, és amelyekből nem lehet egyetlen önálló mondatot sem kivenni, ha az ember idézni akar belőlük. Én kísérletet tettem egy beszélgető könyv megírására, ezért szíveskedjenek a könyvemmel kettesben maradni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!