TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Felnőttkori sajátosságok és a felnőttnevelés

: Felnőttkori sajátosságok és a felnőttnevelés

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630933217

tartalom:

"Van, aki holt tőkének tartja a felnőttekkel kapcsolatos művelődési befektetést, mert már alakíthatatlannak, változtathatatlannak tekinti a felnőttet. Mások úgy érzik, a felnőttkorban újra kellene kezdeni az egész tanulást, a gyermek ugyanis "éretlen" az életfontosságú ismeretek elsajátítására, a felnőtt viszont azonnal tudja hasznosítani a tanultakat. A felnőttek tanulása még egyáltalán nem éri el azt a szintet, amelyet a társadalmi szükségletek megkívánnának, a pszichikai lehetőségek és a szervezeti feltételek megengednének. Durkó Mátyás könyvének célja a helyzet ellentmondásosságának csökkentése, a felnőttnevelésre vonatkozó tudományos ismeretek terjesztése. Bármilyen indítékkal vesszük is kezünkbe ezt a kötetet, sok fontosat tudhatunk meg felnőtt önmagunkról, fejlődésünk, alakíthatóságunk lehetőségeiről és korlátairól."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!