TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Gyerekekre hangolva. A gyerekek öt szeretet-nyelve

, : Gyerekekre hangolva. A gyerekek öt szeretet-nyelve

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

Harmat

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

205 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639148772

tartalom:

˝Minden gyermeknek van egy elsődleges szeretet-nyelve. Ez a szeretetközlésnek az a módja, melyre a legérzékenyebben reagál. Könyvünkkel abban szeretnénk segíteni a szülőknek, hogy felismerjék és megtanulják gyermekük szeretet-nyelvét. Ezenkívül bemutatunk még másik négyet, melyekkel egymást kiegészítve fejezhetjük ki szeretetünket. Ahhoz, hogy felelősségteljes felnőtté váljon, minden gyermeknek szüksége van szülei szeretetére. Ez a feltétele biztonságérzetének, és annak, hogy maga is olyan emberré váljon, aki képes szeretetet adni. A szeretet-nyelvekről szóló fejezetek elején bemutatjuk, hogy az adott kifejezési mód miért fontos a gyermek számára. Elsődleges szeretet-nyelve mellett a másik négyet is érdemes megismerni és elsajátítani, mert csak így lehetünk biztosak abban, hogy érzi szeretetünket. S az is előfordulhat, hogy az idő múltával megváltozik az elsődleges szeretet-nyelve. Könyvünkben hangsúlyozzuk a szeretetnek a nevelésben betöltött szerepét. A nevelés végső célja, hogy gyermekünk érett felnőtté váljon.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!