TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Hiper- és hipoaktivitás, figyelemzavar

: Hiper- és hipoaktivitás, figyelemzavar

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1999

Kiadó:

Kairosz Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639137391

tartalom:

"A hiperaktívnak nevezett gyerekek legfőbb problémája nem is annyira "hiperaktivitásuk", hanem a figyelemzavar, nagy fokú érzékenység és impulzivitás, amely oly jellemző rájuk. A szerző részletesen leírja, mi is ez a figyelemzavar, amely felléphet hiperaktivitással és anélkül is. Kötetében az alábbi kérdésekre próbál választ adni: - Mi az oka a hiperaktivitásnak? - Megérthetjük-e miként viselkednek ezek a gyerekek? - Melyik terápia jár eredménnyel? - Melyik terápia nem segít? - Milyen gyakorlati ötletekkel lehet segíteni? - Kinőhető-e a hiperaktivitás? A szerző diplomás gyógypedagógus, pszichológus és viselkedésterapeuta. Stuttgartban, Bad Dürkheimben és Tübingenben docensként részt vesz a klinikai viselkedésterápia oktatásában és továbbképzésében is: így egyedülállóan átfogó képet tud nyújtani a sikeres és modern kezelési eljárásokról."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!