TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Nincs több mumus.Tanítsuk meg gyermekeinknek, miként kerekedjenek felül mindennapi félelmeiken és szorongásaikon

, : Nincs több mumus.Tanítsuk meg gyermekeinknek, miként kerekedjenek felül mindennapi félelmeiken és szorongásaikon

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Trivium Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

146 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637570462

tartalom:

˝A gyermekkor tele van olyan helyzetekkel, amelyek félelmet és rossz előérzetet okoznak a gyermekekben; az esti lefekvés, sötétség, orvos, idegen emberek... Ebben a gyermekgyógyászok által írt, mindenki számára érthetően bemutatott új technikával, az imaginációs tréninggel sokban hozzájárulhatunk ahhoz, hogy gyermekeink megbirkózzanak valós és képzelt félelmeikkel, fejlesszék magabiztosságukat, teljesítményüket otthon és az iskolában és enyhítsék a fizikai és érzelmi stresszt és szorongást Miért működik a tréning? Tesszük fel jogosan a kérdést. Mert a gyerek ezzel a "fantázia tréninggel" könnyen képes váltani a valóság és a fantázia között, és a kreatív, számára játékos módon való fantáziálással a nehéz helyzetekkel is képes megbirkózni. A módszer lényege röviden így is megfogalmazható: Cél, Összpontosítás, Magyarázat, Cselekvés, Gyakorlás. Ne felejtsük el azonban, hogy amikor a "helyes utat" megtanítjuk gyermekeinknek, egyúttal biztosítani kell számukra a szeretet és biztonság érzését is. Hiszen amikor a gyerek a bizalom és szeretet megtestesítőjeként fogad el bennünket, sokkal jobban elfogadja azt is amit mondunk és szívesen használja majd a "fantázia tréninget".˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!