TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Szülők és gyermekek

: Szülők és gyermekek

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

SHL Hungary Kft.

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630387581

tartalom:

˝Egyik szülő sem ébred fel reggel azzal az elhatározással, hogy gyötrelmessé fogja tenni gyermeke életét. Nincs olyan anya, aki azt mondaná magának: Ma zsémbes leszek, kiabálni fogok, és amikor csak lehet, bántani fogom a gyermekemet. Éppen ellenkezóleg. Reggelenként sok édesanyában születik meg az elhatározás: Ma végre egy nyugodt napunk lesz. Nem lesz semmi kiabálás, veszekedés, mérgelődés. A jó szándék ellenére azonban a nem kívánt háború ismét kitör. S egyszer csak megint azt vesszük észre, hogy olyasmiket mondunk a gyermekünknek, amiket magunk sem gondolunk komolyan, olyan hangnemben, amelyet mi magunk sem szeretünk. Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke bizakodó, boldog lenne. Senki sem törekszik szándékosan arra, hogy gyermeke félénk, bizalmatlan, hebehurgya vagy kiállhatatlan legyen. Mégis a fejlődés során sok gyereknél alakulnak ki ilyen és ehhez hasonló nemkívánatos tulajdonságok, sokukban nem bontakozik ki a bizalom, a biztonság érzete, nem válik természetessé saját és mások személyiségének tiszteletben tartása. Azt szeretnénk, ha gyermekeink udvariasak lennének - ők azonban szemtelenek. Azt szeretnénk, ha csinosak, rendesek lennének - ők mégis folyton piszkosak, rendetlenek. Azt szeretnénk, ha magabiztosak lennének - és ők bizonytalanok. Azt szeretnénk, hogy boldogok legyenek, de nem boldogok.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!