TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Tantervelmélet és tantervi reform

: Tantervelmélet és tantervi reform

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Korszerű Nevelés

Terjedelem:

115 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631752445

tartalom:

Világszerte megnövekedett az érdeklődés a tantervelméleti kérdések iránt, s nem csak a pedagógiai tudomány művelői körében érezhető ez, de a gyakorló pedagógusok soraiban is. Ez a "fellendülés" indította el talán dr. Ballér Endrét is, hogy megírja a csupán öt-hat ívet kitevő rövidke, de tartalmában és megírásában kiemelkedő munkáját a tantervelmélet és tantervi reform kérdéséről, amely ez ideig, a maga nemében egyedülálló a magyar szakirodalomban. Hogy mi volt Ballér Endre célja e könyv megírásával? Ő maga így mondja el: "E munka társadalmi igényt akar kielégíteni, hiszen közoktatási rendszerünk továbbfejlesztésének jelenlegi szakaszában, a nevelés és oktatás új terveinek bevezetése idején a pedagógusok képzésében, felkészítésében, a dokumentumokhoz kapcsolódó eszközrendszer kidolgozásában, az iskolai és iskolán kívüli nevelési tényezők összefogásában, de még az iskolai műveltség tartalmának távlatokban tekintő meghatározásában is megnövekedett a tantervelmélet szerepe ..." Bízunk abban, hogy e napjainkban oly aktuális kérdéssel foglalkozó mű az egész pedagógustársadalom érdeklődésére számot tarthat.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!