TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Ajánlás a túléléshez

: Ajánlás a túléléshez

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Varihold Befektető Kft.

Kategóriák:

Politika Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

164 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963042097x

tartalom:

"Az emberiség vonata millió éves messzeségből érkezvén, mintegy 150 évvel ezelőtt egy váltón keresztül új vágányra tért. Ma már világos, hogy ezen a vágányon végpusztulásba rohanunk. Legfőbb ideje, hogy megkíséreljünk egy újabb váltó-állítást, áttérést egy új vágányra. A hasonlatot elhagyva: kialakult egy mód, ahogyan az emberek 1-2 millió éven keresztül együttéltek egymással és a természeti környezettel. (A szerző ezt a módot A-paradigmának nevezi). E módon élvén az emberiség lassú növekedéssel benépesítette a Földet, és előrearaszolt a megismerés és a technika útján. Száz-kétszáz éve ez a látásmód gyökeresen megváltozott, mégpedig úgy, hogy ezáltal az emberiség mind a megismerés, mind a technika, mind a népesség tekintetében egyre gyorsuló mennyiségi növekedésbe lendült (fellépett a B-paradigma). Ezzel egy lejtőn indult el szekerünk, amelynek a végén már látható a szakadék: az Észak-Dél konfliktus robbanása, az ökológiai katasztrófa, az atomhalál. Ki kell tehát alakítani egy újabb létmódot (egy C-paradigmát), amelyben visszaáll a lassú (vagy nulla) mennyiségi növekedés, és ezáltal - és a létmód jellemzői által - talán elkerülhető a végpusztulás."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!