TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Kommentár és prófécia

: Kommentár és prófécia

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Politika Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

405 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Néhány évvel ezelőtt még kevesen ismerték, ma már szinte az egész világon beszélnek róla, ismertetik, méltatják, megjelentetik - ha csak válogatásban is - életművét. Walter Benjamin a két világháború közötti nyugat-európai, baloldali gondolkodás egyik kiváló reprezentánsa. Esszéit olvasva, egy széles látókörű, nagy tudású, a művészetek minden ágához értő embert ismerünk meg, aki a társadalomtudományok területén is otthonosan mozog. Sajátos stílusú, felépítésű írásai - még a kevéssé kidolgozottak is - szinte semmit sem veszítettek hatásukból, érdekességükből, aktualitásukból; napjainkban egyik-másik talán még inkább kiteljesedik, mint a megírás idején. Nagyrészt ez az oka annak, hogy ezt a rendkívül szuggesztív esszéírót mind többen felfedezik s érdeklődve ismerkednek életművével.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!